It's all about the Smiles.

Welkom :

TR Mountainbiking staat voor Trails met Ray. Ik deel mijn passie en enthousiasme voor het mountainbiken, door jullie de mooiste mtb routes in Twente te laten zien.

Wil jij kennis maken met het mountainbiken of het E-mtb'en? Dit kan op je eigen mountainbike of huur een E-mtb bij mij. Het rijden op een E-mtb moet je beleven. Niet voor niets is mijn slogan: It's all about the smiles.

Hoe ga je het beleven?

Mountainbiken leer je het beste op singletracks met goede begeleiding, aangepast aan jouw niveau en ontwikkeling. 

Is persoonlijke begeleiding duur?

"Een MTB is meer dan een fiets, het maakt avonturen mogelijk".

Het is een andere manier van leven en het maken van (andere) keuzes. Is dat duur? Absoluut niet! Ik ga graag deze uitdaging met je aan.

Verhuur E-MTB met gratis begeleiding:

Samen met je partner, vriend, vriendin, of familielid bewegen in de buitenlucht? Het is voor alle levels, je hoeft geen pro te zijn. We stappen op de E-mtb en doen het samen! 

Eerst krijg je uitleg hoe alles werkt en tips en tricks op de singletracks (huur van de helm en rugzak zijn inbegrepen). Waar wacht je nog op? Een leuk en gezond cadeau, samen FIT zijn! Hoe mooi is dat!

Niets van deze webpagina mag, zonder mijn toestemming, gekopieerd, gepubliceerd en gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Doe je dit toch, vermeld dan op z'n minst mijn naam, wel net zo netjes.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram